Vaskitsa // Slow-worm

Törmäsin vaskitsaan vappuna Korppoon saaristossa. Samassa kiviröykkiössä tämä lisko viihtyi, jossa usein bongaa kyykäärmeen ottamassa aurinkoa. Ensihämmästelyn jälkeen kuvaushalu tietysti heräsi ja juoksin mökille noutamaan kameraa kouraan. Talven aikana tukevasti pölyttymään päässyt Sigma 150mm 2.8 Macro pääsi töihin. Oikeastaan voi sanoa, että linssi oli ensimmäistä kertaa tositoimissa. Maisemakuvaus vie yleensä luonnossa palloillessa kaiken huomion ja metsän pienet asiat jäävät kuvaamatta. Ehkä pitäisi joskus ottaa reissuun pelkkä makroputki niin tulisi tähän mielenkiintoiseen maailmaan tutustuttua paremmin.

Lisätietoa vaskitsasta:

Wikipedia http://fi.wikipedia.org/wiki/Vaskitsa
Sammakkolampi http://www.sammakkolampi.fi/lajit/vaskitsa.html

English not available.
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Share on RedditEmail this to someone

Jätä kommentti // Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista // Email address will not be published