Naantali

Kuvia vanhasta kotikaupungista Naantalista. Tuntuu siltä, että tuo Naantalin kuvaaminen tulee olemaan jonkinlainen ikuisuusprojekti. Äärettömän kaunis kaupunki, joka on jäänyt kovin vähälle kamerahuomiolle toistaiseksi. No jostain täytyy aloittaa… Bonuksena mukana on setti kuvauskaverini Oskari Forsténin kuvia!

Photos from my old home town of Naantali. I think photographing Naantali will become a project that will span through my life. It is such a beautiful city and has recieved so little attention from my camera so far. Well you need to start with something… Also a couple of photos by a camera buddy of mine Oskari Forstén.

 
Oskun kuvia:

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Share on RedditEmail this to someone

Yksi kommentti // One comment

Jätä kommentti // Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista // Email address will not be published