Supikoira // Raccoon dog

Juhannuksena saaristossa sain mahdollisuuden kuvata vanhan torpan alle pesän tehneen supikoiran poikasia. Vaikka tuskin kukaan haluaa supia terrorisoimaan tontin linnunpesiä, olivat poikaset eittämättä hellyyttäviä tuttavuuksia. Katraassa oli 6-8 poikasta ja leivänmurusia pesän edustalle ripottelemalla kaikki pelko näistä karvapalloista katosi. Pääsin yllättävän lähelle ja kalustoksi riitti Canon 5D:n ja Sigma 150mm 2.8 Macron tarjoama säälittävän lyhyt polttoväli. Emoa ei näkynyt koko viikonloppuna, mutta se taitaa liikkua vain öisin(?)

Oli saaressa muitakin eläviä sekä ah, aina niin kuvauksellisia maisemia. Maisemat kuvattu vähän puolen yön jälkeen.

Lisätietoa supikoirasta:
Wikipedia http://fi.wikipedia.org/wiki/Supikoira

English not available.
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Share on RedditEmail this to someone

Yksi kommentti // One comment

Jätä kommentti // Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista // Email address will not be published