Saariston Rengastie // The Archipelago Trail

Tänä kesänä tutustuin pariinkin otteeseen Saariston Rengastiehen. Kertaalleen lyhyemmällä (ja tuskaisemmalla) reissulla pyörällä ja tästä viisastuneena toisella kertaa autolla. Varsinkin, jos tosissaan aikoo valokuvata niin suosittelen autovaihtoehtoa. Riippuu tietysti ihmisestä, mutta omalla kohdalla polkeminen tappoi kovimman kuvausinnon eikä ollut aikaa tutkia paikkoja yhtä perusteellisesti kuin autolla reissatessa. Vaikka olen koko ikäni asunut lähistöllä, oli tämä ensimmäinen kesä jona tutustuin rengastiehen kokonaisuudessaan. Veikkaanpa, että jatkossa tulee joka kesä tehtyä vastaavia yhden ja useamman yön kuvauskeikkoja rengastielle. Oli se sen verran mukavaa, tosin ehkä aavistuksen ylimainostettua, lomailua.

Kuvat ovat kaikki rengastien vaikutusalueelta, tosin osa on saaresta jonne autoteitä pitkin ei pääse. Kuvauskalustona Canon 5D + 24-70mm 2.8L tai 17-40 4L. Osa HDR-kuvia ja osa eri valotuksista blendattuja. Kaikkia kommentteja arvostetaan!

Lisätietoa Saariston Rengastiestä: http://www.saaristonrengastie.fi

English not available.
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Share on RedditEmail this to someone

5 kommenttia // 5 comments

 1. Aspiriini

  Kuva 10/10 Maisema Korppoon saaristosta

  Oli ehdottomasti maukkain otos, mutta oikealla olevan puun latva on jäänyt mustaksi. Oliko salamasta vai mistä kiinni?

 2. Jarno Terho

  Kiitti kommentista, se johtuu tekniikasta jolla toi kuva on tehty eli kaks eri valotusta on blendattu yhdeksi kuvaksi. Taivaan valotusaika on ollut niin lyhyt, että männynlatva alivalottui…

 3. Fizer

  Kuvat 3 ja 10 iskevät parhaiten meikäläisen silmään. Kuvat 6-9 sen sijaan eivät herätä tunteita suuntaan eikä toiseen. :)

Jätä kommentti // Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista // Email address will not be published