Teneriffa // Tenerife

Pimeyttä karkuun viikoksi Teneriffalle. Osuttiin tietysti paikalle sopivasti samaan aikaan kuin rankimmat sateet saarella 40 vuoteen. Ei muuta kuin auto alle ja vuorten toiselle puolelle, jossa helle oli väijymässä. Teide-päiväksi osui äärettömän tylsä pilvetön keli, mutta nyt on paikat hallussa seuraavaa reissua varten. Jälleen tuli todistettua Kanariansaarten kauneus ja kelvollisuus valokuvaukseen. Muistankohan oikein, että Kanariansaarilta löytyy yli 3000 hyönteislajia, joista yksikään ei ole ihmiselle vaarallinen. Sellaisessa paikassa on ihmisen hyvä möllöttää.

Kuvista pari on HDR-sävellyksiä, mutta suurin osa valotusblendauksia. Se tuntuu tukevan nykyään paremmin omaa visiota. Olis varmaan aika opetella käyttämään puolisuotimia ettei tarttis koneella hinkata kuvia niin montaa tuntia…

English not available.
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Share on RedditEmail this to someone

2 kommenttia // 2 comments

  1. Terho Tasanen

    Terve!
    Komeita kuvia kauniilta saarelta.Katselin myös muita kuvia.
    Todella hyviä ja tunnelma välittyi.
    Hyvää jatkoa tv Terho (Tavattiin Gigantesissa)

Jätä kommentti // Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista // Email address will not be published