Oddland

Oddland on neljän Turussa asuvan nuorukaisen verinen kompromissi luoda musiikkia. Onneksi reilusti säröytyneistä kitaroista, matalalla murisevasta gorillabassosta ja rumpujen (joskus helvetillisestäkin) mäiskimisestä on sentään välttävä yhteisymmärrys. Tästä syystä yhtyeen musiikki on jotain, mitä kukaan ei yksin saisi – saati haluaisi saada – aikaan.
www.mikseri.net/oddland

Oddland siunasi minua mahdollisuudella kuvata promokuvansa. Kuvaussessio meni leppoisissa merkeissä, vaikka erittäin rankoista kavereista on toki kyse! Aikaisempina päivinä paukkunut pakkanen onneksi hellitti hieman kuvauspäiväksi ja parin tunnin lumessa peuhaaminen ei jäykistänyt niveliä sen pahemmin. Kuvia käsitellessäni aloin pohtia onko kuvissa tarpeeksi rosoinen tunnelma. Sopiiko raskasta metallia soittavan taiteilijan hymyillä promokuvassa? Kuvaajana minua miellytti selvästi eniten kuvat, joissa vapautunut hymy luo kuvan tunnelman. Netissä kun rokkipumppujen promokuvia selailee, jää monasti melko totinen maku kuvista. No mutta, Oddland piti kuvista ja se lienee tärkeintä.

Käy kuuntelemassa Oddlandin mehevää soundia:
www.mikseri.net/oddland/

English not available.
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Share on RedditEmail this to someone

Jätä kommentti // Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista // Email address will not be published