Annika & Jarno

Rakkaus on ihmeellinen juttu. Joskus se saa kahden ihmisen luovuuden kirkkaimpaan liekkiinsä. Näin oli käynyt Annikalle ja Jarnolle, kun he vihkiseremonian jälkeen paljastivat uuden sukunimensä. Vaajala ja Höykinpuro sanoivat toisilleen tahdon, ja niin sai alkunsa uusi suomalainen sukunimi, Vaajapuro. Tällaista ennakkoluulotonta luovuutta lisää tähän maahan, kiitos! :)

Love is a peculiar thing. At times it lights up the creativity of two persons. This happened to Annika and Jarno as they revealed their new family name after the wedding ceremony. Vaajala and Höykinpuro said I do to each other and thus a new Finnish last name came into being, Vaajapuro. Such open-minded creativity is needed in this country! :)

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Share on RedditEmail this to someone

Yksi kommentti // One comment

Jätä kommentti // Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista // Email address will not be published