Rantaviivalla-näyttely Turussa // My first photo exhibition

Ensimmäinen valokuvanäyttelyni on nähnyt päivänvalon! Perjantain avajaiset sujuivat loistavasti, vaikka edeltävät illat olivat tottakai yllätyksiä ja säätämistä täynnä. Näyttelyn yhteistyökumppani Kurki Decoration hioi Turkukuva-galleriansa timanttiseen juhlakuntoon, iso kiitos siitä! Käy kokemassa Turun Martin viehätys ja näyttelyni lokakuun aikana osoitteessa Tiilentekijänkatu 8, Turku.Lisätiedot (ja panoraamakuvat näyttelystä):
www.kurkidecoration.fi/rantaviivalla.html

My first photo exhibition has seen the light of day! The opening ceremonies on Friday went great although the preceding nights were, of course, full of surprises. The exhibition is a collaboration with Kurki Decoration and they really went the distance in making their Turkukuva-gallery shine like a diamond, a big thank you for that! The exhibition is open through October at Tiilentekijänkatu 8, Turku.More info (in Finnish):
www.kurkidecoration.fi/rantaviivalla.html

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Share on RedditEmail this to someone

Jätä kommentti // Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista // Email address will not be published