Johanna & Samuli

Turun Linna tarjosi mitä komeimmat puitteet Johannan ja Samulin tunnelmallisille häille syyskuussa. Häistä jäi ehkä päällimmäisenä mieleen energinen jengi lapsia, jotka todella ottivat päivästä kaiken irti!

Oli ihan mahtava päästä vielä kerran päivän fiilikseen kiinni. Kuvista välittyi nimenomaan päivän/illan rento tunnelma ihan mahtavasti. Muutenkin ihmeteltiin miten esim. kirkossa olet ehtinyt kuvaamaan kaikista eri paikoista. Kuvakulmia oli nimittäin ihan uskomattoman paljon :) Olemme siis todella tyytyväisiä ja kiitollisia.

Turku Castle provided a truly grand setting for the wedding of Johanna and Samuli in September. On top of all, this wedding will remain in my mind for the posse of kids who really had a field day through the celebration!

It was wonderful to get in the feel of the day once more. The photos illustrate the relaxed mood of the day and night gorgeously. We were amazed how you managed to photograph from so many spots in the church. There are incredibly many angles :) We are very pleased and grateful.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Share on RedditEmail this to someone

2 kommenttia // 2 comments

Jätä kommentti // Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista // Email address will not be published