Skiathos & Skopelos, Kreikka // Greece

Tästä reissusta on vierähtänyt jo tovi, mutta kuvat eivät ole ehtineet blogille. Kesäkuussa kävin Kreikan saaristossa Skiathoksella ja Skopeloksella. Molempia kohteita voin suositella erittäin lämpimästi sekä valokuvauksen että ihan lomailun kannalta. Skopelokselle varsinkin jäi kaipaus päästä uudelleen. Osa kuvista oli esillä Rantaviivalla-näyttelyssä lokakuussa.

It’s been a while since this trip took place but the photos are yet to reach the blog. I visited the islands of Skiathos and Skopelos of the Greek Archipelago in June. I can highly recommend both locations both photography wise and as a place to spend vacation. Especially Skopelos left a yearning for a re-visit sometime. Some of the photos were part of my exhibition in October.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Share on RedditEmail this to someone

Jätä kommentti // Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista // Email address will not be published