Iloinen Liftari Workshop à la Seilo Ristimäki, Mallikuvaus

Eilen pääsin osallistumaan Iloisen Liftarin malli- ja muotikuvaustyöpajaan, joka oli niin ikään osa Seilo Ristimäen anteliasta Anna Hyvän Kiertää -projektia. Parikymmentä osallistujaa ympäri Suomen imivät Seilon oppeja valaistuksesta ja pääsivät kokeilemaan monipuolisen studion mittavaa valaistukalustoa erilaisisssa setupeissa.

Kameroiden eteen poseeraamaan Seilo oli haalinut kolme viehättävää mallia Lola’s Pussycats -showryhmän riveistä: Mimosan, Mariannen ja Noran. Kiitos malleille ja valtaisa kiitoksien ryöppy jälleen Seilolle!

Yesterday I had the chance to participate in a model and fashion photography workshop by Seilo Ristimäki at Iloinen Liftari studio, Turku. About twenty participants from around Finland filled Seilo’s studio to learn about studio lighting from the master.

Seilo had invited three lovely models, Mimosa, Marianne and Nora from the show group Lola’s Pussycats to pose in front of the cameras. Thanks to the models and an avalance of thanks again to Seilo for his charity work for photography in the form of free workshops!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Share on RedditEmail this to someone

Jätä kommentti // Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista // Email address will not be published