Iloinen Liftari Workshop à la Seilo Ristimäki, Tuotekuvaus

Iloisen Liftarin studiolla Turussa opiskeltiin tänään digitaalista tuotekuvausta. Studioguru Seilo Ristimäki opasti innokkaat (ja onnekkaat) osallistujat tuotekuvauksen saloihin. Workshop oli osa Seilon lahjaa ihmiskunnalle, eli Anna Hyvän Kiertää -koulutussarjaa.

Yleisöstä sinkoili kysymyksiä suuren opastajan paljastaessa taikojaan ja tunnelma oli aamusta alkaen rento kuin softboxin löysä valo. Iso kiitos Seilo! Huomenna pääsen osallistumaan vielä malli- ja muotikuvaustyöpajaan eli samaa herkkua luvassa lisää.

Photography studio Iloinen Liftari (Turku, Finland) hosted a product photography workshop today. Studio guru Seilo Ristimäki guided the enthusiastic (and lucky) participants to the wonderland of product photography in studio environment. The workshop was a part of Seilo’s gift to humanity, Anna Hyvän Kiertää Workshop Series.

Questions were asked and answered alongside the guidance of the Great Mentor as he revealed some of his secrets. A huge Thank You, Seilo! Tomorrow I get to take part in Seilo’s model and fashion workshop.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Share on RedditEmail this to someone

Jätä kommentti // Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista // Email address will not be published