Keisi & A-P

Aina välillä eksyy kuvaamaan häitä paikassa, josta saa odottamattoman bonuksen inspiraatioon ja tämä keikka osoittautui sellaiseksi. Tammiston tila Naantalissa jätti lähtemättömän vaikutuksen. Upea valo, sympaattinen sisustus ja nätit yksityiskohdat tekivät kuvaamisesta nautintoa. Mutta hääjuhla ei ole mitään ilman mahtavia ihmisiä, jotka lopulta rakensivat hienon tunnelman. Toivottavasti se välittyy kuvista.
Every now and then, the venue of the wedding gives an unexpected boost of inspiration and this was one of those times. Tammiston tila in Naantali overwhelmed with its gorgeous light, intimate interior decoration and neat details. But a wedding party is nothing without all the wonderful people who, at the end of the day, built the atmosphere which hopefully can be sensed through these images.
 
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Share on RedditEmail this to someone

Yksi kommentti // One comment

Jätä kommentti // Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista // Email address will not be published