Jenni & Tom

Huh, huh, onpa ollut kiireinen, mutta samalla aivan mahtava kesä! Blogi on tietysti ensimmäinen, joka joutuu kärsimään tästä. Jospa sitä terästäytyisi ja esittelisi hieman kesän upeita morsiamia, sulhasia ja kaikkea heidän ympärillään pyörivää.

Kuvat olivat tosiaan aivan ihanat, kaikki ovat niitä kovasti kehuneet. Kuvista välittyy hääpäivän tunnelma täydellisesti. Suuri kiitos siitä sinulle! :)

Oh boy, it’s been a busy but at the same time great summer! The blog is of course the first victim of the haste. Let’s see if I can psych myself up to showcase some of this year’s awesome brides, grooms and everything revolving around them.

English not available.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Share on RedditEmail this to someone

Jätä kommentti // Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista // Email address will not be published