Kaisa & Lars

On aivan mahtavia nämä kuvat! Niistä välittyy paivän tunnelma aivan ihmeellisen hyvin, ja moni asia, joka meni päivän aikana ohi tai oli nyt jo ehtinyt unohtua, on hienosti kuvissa dokumentoitu. Päivän aikana ei oikeastaan edes huomattu, että meistä ja vieraista on otettu kuvia, joka on meista ammattitaitoisen kuvaajan merkki. Sinun kanssa oli lisäksi helppoa sopia asioista ja tehdä yhteistyötä. Ollaan kaikin puolin todella tyytyväisiä, ongelmana on ainoastaan valita, mitkä monista hyvistä kuvista kiitoskortteihin teetetään!

English not available.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Share on RedditEmail this to someone

Jätä kommentti // Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista // Email address will not be published